Toiminta

Kasvava mies on miesporukka, jossa voit olla oma itsesi ja kohdata veljiä. Kasvava mies järjestää yhteisöllistä toimintaa miesten kasvun ja hyvinvoinnin tueksi. Haluamme saattaa kasvua liikkeelle, kannustaa siinä ja kiihdyttää kehitystä. Meillä on useita erilaisia tapahtumaformaatteja, kuten miesten piirit, haasteryhmät, kasvuklubit, Authentic Relating -työpajat, Luova Mies -työpajat ja lukupiirit.

Miesten piirit

Miesten piirit ovat ydintoimintaa. Piiri on tilaisuus kokoontua yhteen jakamaan ajatuksia ja tuntemuksia omasta elämänmenosta. Piirissä kohdataan muita miehiä luottamuksellisesti. Tule istumaan, kertomaan ja kuulemaan. Toiminta on avointa kaikille miehiksi itsensä kokeville.

Mitä miesten piirissä sitten tapahtuu? Käydään istumaan piiriin tuoleille (3-15 miestä), jossa jokainen voi nähdä toisensa. Ensimmäiseksi pidetään ohjattu rentoutus-meditaatio. Tätä seuraa fiiliskierros (check-in), jonka yhteydessä pääsee sanomaan nimen ja päällimmäiset fiilikset. Seuraavaksi aloitetaan jakaminen, jossa jokaisella on oma vuoro (5-10 min) kertoa mitä on mielen päällä (monologi). Puolivälisssä pidetään tauko, jossa juodaan teetä ja jutustellaan. Palataan jakamiseen, mitä jatketaan kunnes jokainen on saanut vuoronsa. Jakamisen päätteeksi tulee lopetuskierros (check-out), mikä päättää piirin. Jokainen pääsee kertomaan miltä koko tapaaminen tuntui ja sanomaan viimeiset sanat, jotta mitään ei jää sanomatta. Lopuksi on vapaata hengailua, fiilistelyä ja aktiivit kertovat toiminnasta yms. Lue lisää piireistä UKK-sivulta.

Seuraavat miesten piirit 2023 syksyllä ovat keskiviikkoisin klo 18-21: 23.8. / 27.9. / 26.10 (to) / 29.11. / 20.12. Piirit järjestetään Lapinlahden Lähteellä (Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki) Valo-tilassa, 2. krs. Saapuminen: Tule sisään päärakennuksen eteläpuolen sivuovesta (ks. kuva). Sisälle päästyäsi kulje vasemmalla olevat portaat ylös yhden kerroksen. Astu sisään oikealla olevasta ovesta. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Ilmoittaudu tapahtumiin sähköpostilla: info@kasvavamies.fi

Facebook-sivulta näet myös tulevat tapahtumat.

Sähköpostilistalla ilmoitetaan myös tapahtumista.